Servicii oferite

Sonorizare - PA

Având la dispoziţie echipamente de sonorizare pana la 100kW, firma noastră poate asigura servicii pentru cele mai diverse acţiuni si evenimente precum: concerte, spectacole, lansari, promotii, conferinte, congrese, petreceri, party-uri, evenimente corporate sau personale.

BACKLINE

Orice prestatie "live band" este posibila datorita echipamentelor backline. Acestea includ tobe, ampificatoare de chitara, monitoare, in ear, etc. Firma noastra detine set complet de tobe Tama Superstara, Pearl Export, amplificatoare de chitara Marshall si Fender, amplificatoare chitara bas Ampeg. echipamentele de backline sunt completate de un set de monitoare ElectroVoice si un set IEM Sennheisser si Shre PSM900. Mixerele folosite sunt de la Allen@Heath seria ILive T112 si T80, avand 64 canale input si 32 canale output.

Lumini Inteligente

Luminile sunt o parte importanta a oricarui eveniment asigurand, impreuna cu ecranele LED, un pachet complet vizual oricarei manifestari. Complexitatea si numarul echipamenteor de lumini este data de marimea si importanta evenimentului, locatie si consum. Putem asigura lumini inteligente tip beam 230W sau 300W, wash, spot sau mai nou tip hibrid. Majoritatea echipamentelor sunt cu sursa de lumina tip LED, asigurand un consum redus de energie.

Lumini Arhitcturale

Luminile arhitecturale au devenit o parte importanta a industriei de evenimente, atat ca si evenimente dedicate sau in cadrul unor manifestari complexe tip fetival. Tinand cont de tendintele actuale ale pietei, firma noatra foloseste numai echipamente tip LED pentru aceste servicii cu puteri de la 60W pana la 600W. De asemnea pentru evenimente outdoor detinem echipamente specializate care pot fi folosite in conditii de vreme nefavorabila.

Lumini Teatru

Luminile de teatru sunt un capitol special un cadrul evenimentelor noastre datorita specificitatii acestui domeniu. Folosim atat lumini clasice, fixe tip spot, profiler, fresnel atat de uzitate in teatru, dar mai nou si lumini inteligente tip LED, moving head uri beam, wash, hibrid.

Ecrane LED

Ecranele LED sunt o componenta majora e unui eveniment modern din zilele noatre. Fie ca vorbim de conferinte, prezentari, lansari, festivaluri chiar si evenimente private, toate foosesc ecrane LED. Detinem o suprafata generoasa de ecran LED , pitch 3.9mm, care poate fi Folosit in evenimente outdoor cat si indoor, insotite de procesarea corespunzatoare, regie video, etc.

Plasme / LCD / LED TV

Monitoarele LCD sunt folosite ca si echipamente auxiliare, de prezentare sau informare in cadrul evenimentelor noastre. Detinem monitoare LCD de la 18' pana la 120', cu stativele necesare.

Regie Video

Majoritatea evenimentelor cu ecrane led sau camere au in componenta lor si o regie video aferenta. Acesta poate fi un singur laptop cu soft specializat, Resolume impreuna cu toate accesoriile necasare sau un mixer video pentru evenimente mai complexe.

Podium

Podiumul sau "scena" este elementul cel mai des intalnit in cadrul evenimentelor noastre. Putem asigura o suprafata de pana la 60mp, cu inaltimi intre 0.2-1,2m

Structura Scena Scenotehnica

Scenotehnica este o parte vitala pentru orice eveniment, adeseori fiind minimalizata importanta acesteia. Putem furniza de la o simpla grinda de lumini de 6-8m lungime pana la structuri complexe tip scena pentru evenimente outdoor. Avem in dotare scene complete pentru exterior cu dimensiunile de 6x5m, 8x6m, 10x8m.