Despre noi

showcase image

Rental Audio-Video System

este o companie specializată în realizarea evenimetelor din show bussines, formată din tineri, cu o vastă experienţă în domeniu, care au dorit să ridice standardele serviciilor oferite la nivel profesional. Plusul pe care îl aducem noi în acest segment de piaţă este în primul rând personalul pe care îl avem, echipamentele cu care lucrăm şi dorinţa de a ne afirma.

Deviza nostră este "servicii profesionale realizate de profesionişti", şi daca vom lucra împreuna o să ajungeti la aceeaşi concluzie.

Serviciile oferite sunt în regim de închiriere şi oferim soluţii complete în realizarea de sonorizări, videoproiectie, lumini, scenotehnica, ecrane LED, traducere simultană.

De ce sa ne alegi?

Oferim solutii complete pentru evenimentul dvs, de la partea de conceptie, realizare, implementare. Solutiile sunt stabilite impreuna cu clinetul, in functie de cerintele acestuia, de locatie si de specificul evenimentului.

Solutii oferite

Solutiile tehnice pe care le oferim sunt stabilite de comun acord cu clientii nostri. implementarea tehnica a acestora o facem repectand cele mai inalte standarde din domeniu, punand pe primul loc siguranta participantilor si buna realizare a evenimentului.

Experienta noastra

Avand o activiate neintrerupta de peste 20 ani in domeniu, cu un portofoliu vast de evenimente diferite, putem spune cu certitudine ca suntem solutia perfecta pentru evenimentul dvs.