Servicii Sonorizare
Inchiriere echipamente sonorizare        

 

Având la dispoziţie echipamente de sonorizare intre 400W - 40kW, firma noastră poate asigura servicii pentru cele mai diverse acţiuni si evenimente precum: concerte, spectacole, lansari, promotii, conferinte, congres, petreceri, party-uri, evenimente corporate sau personale.

Echipamentele de sonorizare sunt de nivel "profesional" provenind de la cele mai cunoscute firme producatoare. Instalatia de sunet este L-Acoustics, seria ARCS, subwoofer SB118, amplificatoare LA8. Monitoare de scena sunt de la L-Acoustics de asemenea, model MTD 115A.

Mixerele provin de la ALLEN&HETAH seria GL3800 32 canale, precum si altele cu un numar mai mic de canale. Inventarul echipamentelor nostre contine si un mixer digital ALLEN&HETAH seria ILive T80 impreuna cu IDR32.
Procesarea este formata din compresoare, gate-uri, EQ provenind de la DBX, BSS, FX LEXICON , TC ELECTRONIC, microfoane cu si fara fir SHURE si AKG.

De asemenea, asigurăm servicii specializate pentru sonorizare de expoziţii, târguri, etc.

Serviciile sunt realizate în regim de închiriere a echipamentelor, transportul, montajul şi exploatarea acestora fiind asigurate de firma noastră.

L-Acoustics    SHURE    DBX

Contact

Ne puteti urmari si pe Facebook

Evenimente pentru care asigurăm servicii de sonorizare: concerte, spectacole, manifestari sportive, conferinte, prezentari, lansari, petreceri corporate sau private

  • sonorizari concerte, spectacole, evenimente "live"
  • sonorizari manifestări culturale şi sportive
  • sonorizari prezentări, lansări, promoţii
  • sonorizari conferinţe, congrese, simpozioane
  • sonorizari expoziţii, târguri

  • sonorizari petreceri, reuniuni, karaoke